Tuňák s maxicano a nivou

Do téhle zvláštní kombinace jsme se pustili náhodou, ale výsledek byl skvělý.

Potřebovali jsme:

  • 2 konzervy tuňáka
  • 1 konzervu Mexicana od Bonduelle
  • 1 balení těstovin
  • 100 g nivy
  • trošku olivového oleje
  • sůl
  • kmín drcený

Postupovali jsme následovně:

  • těstoviny uvaříme ve vroucí vodě dle návodu
  • než se z tvrdolínů stanou těstoviny poživatelného formátu, nastrouháme si nivu nahrubo
  • těstoviny po uvaření zcedíme, propláchneme studenou vodou a zakápneme olivovým olejem
  • přidáme obsah tuňákových konzerv a obsah Bonduelle
  • vše důkladně promícháme
  • osolíme a dochutíme drceným kmínem
  • nivou dozdobujeme v misce nebo na talíři dle toho, jakou nálož do sebe naházíte

Přejeme dobrou chuť