Tuňák s maxicano a nivou
Do téhle zvláštní kombinace jsme se pustili náhodou, ale výsledek byl skvělý.
Potřebovali jsme:
- 2 konzervy tuňáka
- 1 konzervu Mexicana od Bonduelle
- 1 balení těstovin
- 100 g nivy
- trošku olivového oleje
- sůl
- kmín drcený
Postupovali jsme následovně:
- těstoviny uvaříme ve vroucí vodě dle návodu
- než se z tvrdolínů stanou těstoviny poživatelného formátu, nastrouháme si nivu nahrubo
- těstoviny po uvaření zcedíme, propláchneme studenou vodou a zakápneme olivovým olejem
- přidáme obsah tuňákových konzerv a obsah Bonduelle
- vše důkladně promícháme
- osolíme a dochutíme drceným kmínem
- nivou dozdobujeme v misce nebo na talíři dle toho, jakou nálož do sebe naházíte
Přejeme dobrou chuť